Sunday, April 7, 2013

Day 244 – Dare to Date (07-04-2013) (D)Oké dus gister had ik een avonddienst en zat ik op m’n werk, gelukkig is er radio waar je wel eens wat grappigs voorbij hoort komen. Al hoewel ik niet weet of je dit nou per se als “grappig” kan labellen.. eerder triest xD. Waarschijnlijk ken je radio 538 wel, anders dafuq, er is daar zo`n show genaamd “Dare to Date” meestal rond 17:00. Als je het niet kent, het is eigenlijk een programma waar een meisje of een guy bij de presentator zit en op zoek is naar een date (vandaar de naam..) en mensen kunnen dan bellen.

Maak Kennis Met..Tari!
Dus gister op m’n werk kwam die weer voorbij en dit keer deed Tari, een meisje, mee met het programma. Dus de radiodude vraagt aan haar of ze kort wat over haarzelf kan vertellen.. nou ze was 21 jaar, 1.75m lang en “mooie blauwe ogen en stijl blond haar”. Dus daarna zegt hij iets in de trant van “nou voor alle jongens die vanavond niks te doen hebben en alleen zijn, dit is je kans om met een prachtig meisje op date te gaan”. Oké dan, ik zal er maar op moeten vertrouwen dat ze echt zo mooi is als ze beschrijft. Maar anyway, radio 538 zou een date verzorgen waarin jij samen met Tari naar de bioscoop kon gaan (film naar keuze) en nog ergens eten ofzo waar je elkaar beter kan leren kennen. Dus de guys die geïnteresseerd waren konden nu bellen naar radio 538. 

Na een paar nummertjes op de radio hadden een paar guys gebeld en zij werden gevraagd ook wat over henzelf vertellen. Allemaal weer beetje oppervlakkige informatie, maarja wat verwacht je ook over de radio. Gelukkig geeft de presentator in dit geval Tari de kans om één vraag te stellen waardoor je daadwerkelijk wat nuttige informatie over de persoonlijkheid van de persoon zou krijgen. Nou, benut die kans goed zal ik zeggen Tari! In totaal heb ik 3 guys voorbij horen komen en dit waren de vragen die ons lief meisje Tari met haar mooie blauwe ogen stelde:

1.       “Hoeveel exen heb je gehad?”
2.       “Ben je ooit vreemdgegaan?”
3.       “Heb je ooit seks gehad op de eerste date?”

Dus ik zit daar echt van “WTFFFFF, wat een wantrouwen al in je mogelijk toekomstige boyfriend”. Wat voor antwoord ze ook zouden geven, dit zegt VEEL meer over haar dan over hen. Over possessive girlfriends gesproken.. eerste guy snapte het en hing gewoon lekker op, opbokken ermee dacht die xD. De tweede was wel aardig I guess. Het was een Indo en die zei precies het goede antwoord dat je zou verwachten bij zo`n vraag en dat die vreemdgaan eigenlijk niet vind kunnen en dat die nooit had gedaan etc. Je weet wel, beetje het cheesy antwoord waarvan je verwacht waar Tari naar op zoek is.

Ironie & Dubbelzinnigheid
Dus nadat onze Indo klaar was vroeg de radiodude na afloop wat Tari tot nu toe vond van de guys die hadden gebeld. Wel aardig opzich, maar ze was op zoek naar “stoerdere mannen met wat meer pit”. Echt de ironie dat ze daar naar op zoek is maar het wel nodig vindt om dit soort vragen als EERSTE te stellen, waarop het antwoord waarvan je verwacht dat die de juiste is, leidt tot dat hij niet stoer genoeg is en wel wat meer pit mag hebben.

Tari, y u so dubbelzinnig, je hoeft geen vriend die vreemdgaat, maar je hoeft ook geen vriend die nooit vreemd is gegaan omdat die het niet vindt kunnen in een relatie. De radioguy vroeg nog wel of ze ooit een boyfriend heeft gehad die had gecheat. Nee, dat had ze niet, yea right..  Heus kan je zo zijn en dit soort vragen als eerst stellen terwijl je nooit een vriend heb gehad die gecheat heeft. Als ze dit nou wel had kon ik nog wel wat sympathie tonen. Ik snap dat je geen guy wilt die veel exen heeft gehad, dat zegt al wat over hem, maar sommige vragen zijn off limit.. die stel je niet, ZEKER niet als eerste.

In ieder geval, bij de derde guy vroeg ze of hij ooit seks heeft gehad op de eerste date. Ze wou toch wat stoerdere mannen met meer pit, dus ik hoopte al dat hij eerder had geluisterd en gewoon zal zeggen dat hij er eigenlijk vanuit gaat dat hij seks kan krijgen op de eerste date, anders is het de moeite nauwelijks waard. Gewoon een vies troll antwoord voor ons lieve meisje Tari. Kijken of ze zo’n type was die op zoek is naar een vriend die haar ook leuk vindt voor haar persoonlijkheid zeg maar, en dan uiteindelijk om de een of andere rede toch op die types valt die veel exen hebben, vreemdgaan en haar alleen echt leuk vinden vanwege de seks. Anyway, helaas geen troll antwoord van de derde guy, het “hing af van de situatie”.

De Beslissing..

Tari zei dat ze met dat antwoord kon leven, maar zelf tegen seks op de eerste date was. Een vierde guy had nog gebeld, maar helaas werd er toen over de radio gepraat door collega’s.. want ja ik zat nog steeds op werk. Dus geen idee wat voor vage vraag ze aan hem heeft gesteld, maar goed het was tijd om te beslissen wie de “lucky” guy was die met haar op date mocht, de presentator liet weten dat ze twee guys wel zag zitten; “Wie zijn dat Tari?”. Alsof ze nog niet faal genoeg was.. “Uhh.. ja… Nico en uhh… uhhh.. *awkward silence*”. Dus de radiodude zegt heel droog “en Martijn”.. juist ja xD. Laat het geen verrassing zijn dat het Nico is geworden, waarschijnlijk de derde of vierde guy (ik had niet opgelet op namen sorry!).

Een date waar je elkaar beter leert kennen hé? Nou ik heb genoeg gehoord.

Go home Tari, dit was wel een erg pijnlijke vertoning.. liever een lonely night dan op date gaan met een possessive, dubbelzinnig type als jij xD. Besides, zulke vragen tonen een tekort aan vertrouwen vanaf moment één, helaas draait het daar wel om in relaties ons lieve meisje Tari ;).

Ik sluit altijd m’n verhalen af met een toepasselijk nummer. Bij deze kan ik het kort houden en de titel is mijn advies aan al jullie jongens en meisjes als het om types als Tari gaat :P.

Thanks voor het lezen, laat me weten of je het leuk vond!

DJ Splash - Don't Fall in Love (with Tari)

No comments:

Post a Comment